Így az event végének közeledte felé én is beugrok egy összegzővel.
Történet & ajándékképEléggé nyúlfaroknyi (pun intended) sztorit kaptunk, de az aranyos volt a maga nemében. Örülök, hogy végre foglalkoztunk kicsit a purrekokkal, és hogy láthattunk sok kicsi purreko-t. Szívmelengetőek még annak is, aki amúgy nem macskás.
A kép kidolgozása szokásosan kellemes, szép darabja lesz a könyvtárban az ajándékképek között.
Az új társunk, a kicsi Purreko.Zabálnivaló és egyszer biztosan ki lesz keltve hogy felnöveszthessem, de nem valószínű hogy maradandó is lesz, mivel én jobb szeretem, ha a társamnak sok az energiája, és a jelenlegi baba Cerbinek már most több van, mint a Purreko-nak felnőttként lenne.
Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ő lett a szerelem-familiárisa és rengeteg embernél fogom viszontlátni ezt a cukiságot!
SzettekSzámomra továbbra is inkább farsangi hangulatot árasztanak, mintsem húsvétot, de ez annak fényében, hogy már nincs húsvét, nem zavaró. Örülök, hogy ilyen szetteket kaptunk, mert mindegyikben van valami, amit használni fogok a későbbiekben valamilyen formában.
A
Children's Hero az a szett, amit jobbára nem fogok használni, maximum egyszer, egy az egyben, de külön elemeiben teljesen eltér a szokásos daraboktól. Talán a cipő az, amit tudok hasznosítani önmagában is, más darabokkal keverve. Ötletes ez a cyberpunk-os, pixeles vonal, és örülök hogy az elemeit a szekrényben tudhatom.
A
Plushie Dreams valóban egy álom, a lelki szemeim előtt látom, hogy ezekben milyen jó kis pizsipartikat tarthatnak majd az Őrzőink
Kár, hogy ilyen drágák a ruhák, így sajnos csak pár darabra sikerült lecsapnom. Ha viszont jövőre visszatér, akkor a többit is beszerzem!
A
Children'S Nightmare is remek a maga módján, a legtöbben szeretjük a hasonló szetteket, így az ilyesmivel nem nyúlhatnak nagyon mellé.
(Nem úgy, mint a sok habos-babos dologgal.) Látom benne a fantáziát, és a kezekkel (Hello Shigaraki Cosplay!) illetve a hajjal (Kurogiri CP, sziamia!) biztosan fogok kísérletezni.
Purreko's Friend. Öröm, hogy külön van a fül a hajtól, és öröm, hogy külön van a farok a bőrtől. Önmagában ez is tetszetős szett lett, ebből jobban érzem a mostani karakterek ruházatának hangulatát, mint a többiben. Önmagában talán ez az a szett a Children's Hero után, ami a legkevésbé jön be, mert egyébként hiába tetszetős, ha tudom hogy nem igazán fogom használni. (De persze ebbe már sokszor belefutottam, hogy utólag kedveltem meg 1-1 darabot, így könnyen előfordulhat, hogy most is így lesz.)
TérképKifejezetten örülök, hogy a tűzeset után megkaptuk ezt a térképet. Nem csak kifejezetten aranyos, de rengeteg mindent vissza tudtunk szerezni a régi húsvéti eseményekből, ami nyilván a térkép behozatalának célja is volt.
Rengeteg mindent lehetett beszerezni. Én félúton még familiárist is váltottam, hogy egy nagyobb energiájút keltsek ki, ezáltal több minden jöhessen velem haza és nem is kellett csalódnom a Cerbiben, minden alkalommal 2-3 ruhadarabbal és vagy csokival, vagy csalival a mancsocskáiban tért vissza.
FamiliárisokCerbi nagyon szorgos volt és sok csalival látott el, illetve többnyire elkapta azt is, amivel találkozott. 2 Ploomshu-val, 2 Lamulin-nal és 2 Beckett-el lettem gazdagabb az event során.
A plüssállatka igazán édes, bár magam mellett nem tudnám elképzelni (ahogyan igazából a másik kettőt sem, de sosem árt, ha vannak tartalékon).
Összességében mondhatom az eventre, hogy pozitívan éltem meg és nem csalódtam semmiben. Amiket szerettem volna azok meglettek, most már csak a ruhatáramat bővítgetem extra színekkel, hogy Cosplay-ezésekre, eladásokra legyenek ruháim.
Köszönöm az eventet, remélem az elkövetkezendők is hasonlóan pozitív érzéseket fognak kiváltani!