Rendes dolgozó felnőtt vagyok, aki nem költ a játékra... De ennek ellenére is jócskán túl vagyok a játék felénél. Társoldalon és itt is tapasztaltam már régebben, hogy lehetetlen időkorláthoz kötötték az ingyenes eventet, de szerencsére ezen event nem tartozik közéjük! A közös esélymérő előtt viszont én is értetlenül állok, hisz ha én már érzem a játék végét,hogy normálisan, lazán játszok, akkor ennek már meg kellene látszódnia a mérőn egy minimum 50%-al. Mivel még az egytizedét sem teljesítettük a mérőnek viszont én is abban reménykedek, hogy csak átmeneti hibáról van szó, amit nem vettek észre a készítők. A többi szerverre a leállás után már nem regisztráltam, de gondolom, hogy ott is hasonló tendenciát mutat a mérő, mert akkor már csak javítják a dolgot valamikor. Boldog lennék, ha csak átmenetileg kell csalódnom az event ezen részében, mert nagyon cuki az a fami és én is szívesen nevelgetnék egy kis cicát.
Az event többi részével viszont maradéktalanul elégedett vagyok! A ruhák nem kimondottan tetszenek, de ennek ellenére rossz szavam sincs rájuk, mert cukik és vannak bennük jó elemek. (4/7,3/5,5/6, tehát már csak 6 darabot kell megszereznem.) A térkép külleme nagyon tetszik, de ami igazán jól sikerült benne, hogy elkezdett telni a gardróbom. Nagyon szépen hozza a dolgokat a famim, szinte mindig minimum 2 új dologgal és plusz csokival tér vissza. A Húsvéti jegyeket viszont teljesen feleslegesnek érzem, kimondottan hátráltatnak az előre jutásban, mert ahelyett, hogy kapnék 3 új cuccot, helyette kapok annyi jegyet 3 alkalommal, amiből egy dolgot tudok csak megszerezni. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy Pünkösd után jó eséllyel már végzek az eventtel.
Ez alkalommal majdnem elcsábultam a bankos szettel, a történtek után is, hisz a cica bőr eszméletlen jó alapötlet volt. Viszont a színek miatt most is sikerült költekezés nélkül kibírnom.
Tehát köszönöm az eventet, remélem a zenés event is legalább ilyen jól sikerül, mint ez! Bár annak jobb örülnék magyar nyelven...
Utolsó módosítás: Szilvy08 (2021. 05. 23. - 14h03)