Đoloria írta:
Sziasztok!
Biztos javítják majd, de inkább szólok, hogy a bank bugos.kép
Szia!
Köszi a jelzést, már a franciák is jelezték, hogy náluk is rosszul ment ki a bankos szett (állítólag rosszat is dob...)
Đoloria írta:
Sziasztok!
Mivel a bankos oldalon már a jó szettet mutatja középen, bátorkodtam kipróbálni, hogy működik e rendesen. Jelzem most már elmúlt a bug. Jó szettet, jó színben kaptam meg.LilyanaRed írta:
Đoloria írta:
Sziasztok!
Szia!
Köszi a jelzést, már a franciák is jelezték, hogy náluk is rosszul ment ki a bankos szett (állítólag rosszat is dob...)
Sziasztok!
Nem tudom mit tegyek, a familiárisom hozta a Chocolate fountain park hátteret és tökre megörültem, mert így mindkettő húsvéti meglett... volna!! Nem tette be a készletembe és sehol nem találom, úgyhogy elég szomorú vagyok, mert direkt ezért a háttérért küldtem arra a helyre a familiárist
Tudok ezzel csinálni bármit is?
Szia, biztos, hogy nincsen bent a háttereid között? Most én is belestem a gardróbomba, mert emlékszem, hogy nekem is meghozta a famim, és elsőnek én sem találtam. Csak mikor a piacon is leellenőriztem, akkor találtam meg a neve alapján. Az ikonja így néz ki, nem lehet, hogy véletlen csak elsiklott felette a tekinteted?Orgona írta:
Sziasztok!
Nem tudom mit tegyek, a familiárisom hozta a Chocolate fountain park hátteret és tökre megörültem, mert így mindkettő húsvéti meglett... volna!! Nem tette be a készletembe és sehol nem találom, úgyhogy elég szomorú vagyok, mert direkt ezért a háttérért küldtem arra a helyre a familiárist
Tudok ezzel csinálni bármit is?
[/quote]Szia, biztos, hogy nincsen bent a háttereid között? Most én is belestem a gardróbomba, mert emlékszem, hogy nekem is meghozta a famim, és elsőnek én sem találtam. Csak mikor a piacon is leellenőriztem, akkor találtam meg a neve alapján. Az ikonja így néz ki, nem lehet, hogy véletlen csak elsiklott felette a tekinteted?
https://www.eldarya.hu/assets/img/item/player//icon/894f17dac52604c023efe59bcb51479e~1604524188.jpg[/quote]
Már mindenhol néztem és a gardróbban is kerestem név alapján.
Most leellenőriztem mégegyszer, de tényleg nincs meg
Szia, most én is rákerestem név szerint a gardróbban, mert rémlett, hogy a padláson is voltak már problémák a keresés funkcióval, és nekem is azt írta ki, hogy nincs elérhető termék, holott ott van a hátterek között.Orgona írta:
Szia, biztos, hogy nincsen bent a háttereid között? Most én is belestem a gardróbomba, mert emlékszem, hogy nekem is meghozta a famim, és elsőnek én sem találtam. Csak mikor a piacon is leellenőriztem, akkor találtam meg a neve alapján. Az ikonja így néz ki, nem lehet, hogy véletlen csak elsiklott felette a tekinteted?
https://www.eldarya.hu/assets/img/item/player//icon/894f17dac52604c023efe59bcb51479e~1604524188.jpg
Már mindenhol néztem és a gardróbban is kerestem név alapján.
Most leellenőriztem mégegyszer, de tényleg nincs meg
Sziasztok!
Ez most micsoda?
Megnyertem az aukciót de azt írja ki, hogy igen is meg nem is... xd Most mi lett ezzel? ráadásul beragadt, nem tudom se elfogadni se elutasítani! persze ha már megnyertem, az lenne a lényeg hogy megszerezzem
Szia!
Hát ez izgalmas, ami a képen történik! Viszont csak a support tud segíteni, hogy kikerüljön a piac fülről be a gardróbba.
A support@beemoov.com címre kéne elküldeni ugyanezt a képet és intézik remélhetőleg hamarosan.
LilyanaRed írta:
Szia!
Hát ez izgalmas, ami a képen történik! Viszont csak a support tud segíteni, hogy kikerüljön a piac fülről be a gardróbba.
A support@beemoov.com címre kéne elküldeni ugyanezt a képet és intézik remélhetőleg hamarosan.
Helló!
Epizód hibát szeretnék jelenteni:
Az Origins 11 epizódjánál akadtam el. A rész, amikor elindulok beszélni a fiúkkal, tartalmazza a beszédpanelt, hogy "Maybe I should put on my new outfit, that would make Purriry happy.", azaz "Lehet, hogy fel kéne vegyem az új ruhámat, azzal örömet okoznék Purrirynek.". Akárhányszor megpróbálom, hiába klikkelek rá, nem ad ki mást, akkor sem, ha már átöltöztem az epizód speciális ruha szettjébe. Van valami mód, hogy ezt megoldjam, vagy újra kezdjem az epizódot?
Ez a probléma néhány évvel ezelőtt jelentkezett nálam, akkor email-ben próbáltam segítséget kérni, és nem sikerült :[
Most, hogy visszatértem a játékhoz, szeretnék haladni, ha lehetséges.
Szia!Elvyira írta:
Helló!
Az Origins 11 epizódjánál akadtam el. A rész, amikor elindulok beszélni a fiúkkal, tartalmazza a beszédpanelt, hogy "Maybe I should put on my new outfit, that would make Purriry happy.", azaz "Lehet, hogy fel kéne vegyem az új ruhámat, azzal örömet okoznék Purrirynek.". Akárhányszor megpróbálom, hiába klikkelek rá, nem ad ki mást, akkor sem, ha már átöltöztem az epizód speciális ruha szettjébe. Van valami mód, hogy ezt megoldjam, vagy újra kezdjem az epizódot?
Ez a probléma néhány évvel ezelőtt jelentkezett nálam, akkor email-ben próbáltam segítséget kérni, és nem sikerült :[
A ruhadarabok
Lyah írta:
Szia!Elvyira írta:
Helló!
Biztosan minden darabját a karakteredre raktad a Maid of Phoenix ruhának? Sokaknál előfordult, hogy valamelyik darab - pl. az alsónemű - lemaradt, és ezért nem tudtak továbblépni.A ruhadarabok
Utolsó módosítás: Elvyira (2023. 06. 05. - 06h50)
Melyik darab hiányzik?
A tiarát kicsit később, külön kell megvenni, de az is a birtokodba kell kerüljön az epizód során.
(Sajnos már nagyon régen játszottam ezekkel a részekkel, de úgy rémlik, az után kell megvenni a tiarát, hogy a játék felveteti a teljes szettet; akinek frissebb élménye van vele, nyugodtan írja meg. Segítséges oldalak alapján így tűnt.)
Lyah írta:
Melyik darab hiányzik?
A tiarát kicsit később, külön kell megvenni, de az is a birtokodba kell kerüljön az epizód során.
(Sajnos már nagyon régen játszottam ezekkel a részekkel, de úgy rémlik, az után kell megvenni a tiarát, hogy a játék felveteti a teljes szettet; akinek frissebb élménye van vele, nyugodtan írja meg. Segítséges oldalak alapján így tűnt.)
Szia, a szett többi részét nem az antik butikból vetted meg véletlen annak idején?Elvyira írta:
Lyah írta:
Melyik darab hiányzik?
A zoknik :'] Nem tudom hova lettek
Nightgoddes írta:
Szia, a szett többi részét nem az antik butikból vetted meg véletlen annak idején?Elvyira írta:
Lyah írta:
Melyik darab hiányzik?
A zoknik :'] Nem tudom hova lettek
Szia!Elvyira írta:
Nightgoddes írta:
Szia, a szett többi részét nem az antik butikból vetted meg véletlen annak idején?
Esélyt látok rá, azt hiszem igen
Ami egyenlő azzal, hogy nincs mit csináljak-?
Ragna írta:
Szia!Elvyira írta:
Nightgoddes írta:
Szia, a szett többi részét nem az antik butikból vetted meg véletlen annak idején?
Esélyt látok rá, azt hiszem igen
Ami egyenlő azzal, hogy nincs mit csináljak-?
Írj ezzel egy e-mailt a supportnak (angolul a biztos - ha úgy érzed, kell, írj rám, segítek fordítani), ahol leírod, hogy elfelejtetted a zoknit megvenni az antik butikban, de a többi darab megvan, így nem adja fel sem a megvétel opciót, sem a továbbhaladást nem engedi (ugye? nagyon régen játszottam ezzel az epizóddal); és ezek miatt az epizódban ragadtál. Írunk mi is az adminnak közben, hogy ilyenkor mi van, mert nem hinném, hogy egyedi eset :c
Addig is szép napot meg hetet :")
Sziasztok nekem olyan problémám van hogy nem kapom meg a mannát amit a telefonomon levont .hol tudok segítséget kérni? köszönöm válaszokat
gesztenye írta:
Sziasztok nekem olyan problémám van hogy nem kapom meg a mannát amit a telefonomon levont .hol tudok segítséget kérni? köszönöm válaszokat