Nagyon köszönjük!
Már alig várom.
Kezdőoldal -
Felhasználók -
Keresés -
Új üzenetek megjelenítése
-
A beszélgetések megjelenítése olvasottként
#101 2021. 05. 18. - 22h04
#102 2021. 05. 19. - 11h06
Most láttam Facebookon, hogy mégsem ma, hanem holnap indul csak az event. Mivel ide nem lett kiírva, most megteszem én, hogy ne várjon feleslegesen az se, aki ott nem látta.
#103 2021. 05. 19. - 11h12
Dorka írta:
Most láttam Facebookon, hogy mégsem ma, hanem holnap indul csak az event. Mivel ide nem lett kiírva, most megteszem én, hogy ne várjon feleslegesen az se, aki ott nem látta.
Oh köszönöm, hogy szóltál, a telefonomon kaptam egy értesítést, hogy kezdődik, de gépen már nem láttam
#104 2021. 05. 19. - 12h11
Dorka írta:
Most láttam Facebookon, hogy mégsem ma, hanem holnap indul csak az event. Mivel ide nem lett kiírva, most megteszem én, hogy ne várjon feleslegesen az se, aki ott nem látta. :)
Köszönöm, hogy szóltál! Itt ültem egy óráig mint egy befőtt. :')
Utolsó módosítás: Mïstral (2021. 05. 19. - 12h11)
ᛗᛁᛊᛏᚱᚨᛚ
ᚲᚱᛁᛊᛏᚨᛚᛚ ᛞᚱᚨᚷᛖ
ᛟᛒᛊᛁᛞᛁᚨᚾ ᚢᚨᚲᛏ ᚲᚱᛁᚷᛖᚱ
ᚲᚱᛁᛊᛏᚨᛚᛚ ᛞᚱᚨᚷᛖ
ᛟᛒᛊᛁᛞᛁᚨᚾ ᚢᚨᚲᛏ ᚲᚱᛁᚷᛖᚱ
#105 2021. 05. 19. - 14h12
Dorka írta:
Köszönöm, hogy szóltál! Már azt hittem én néztem félre az időpontot.
#106 2021. 05. 19. - 16h36
Dorka írta:
Én az angol serveren olvastam róla, viszont ott sem volt értesítés, csak láttam a fórumon, amikor ránéztem, hogy van egy új poszt a játéktól.
Itt gondolom azért nem lett kiírva, mert nincs még megnyitva az ilyen dolgoknak beszélgetés (ahogy másnak se a két meglévőn kívül).
Itt gondolom azért nem lett kiírva, mert nincs még megnyitva az ilyen dolgoknak beszélgetés (ahogy másnak se a két meglévőn kívül).
Utolsó módosítás: Amælia (2021. 05. 19. - 16h36)
#107 2021. 05. 19. - 16h40
gyorsan felléptem ahogy felkeltem, hogy úristen event, és nem értettem mi van :'D mivel régeben abbahagytam a játékot, nem tudtam hogy lesz-e külön fülecske az eventnek, így összevissza kattintottam hátha... aztán láttam facebookon mi a helyzet :'D
csak azt nem értem, hogy már elvileg a tűz előtt készen voltak az eventes dolgok, akkor hogyhogy késik egy napot... jó, egy nap nem a világvége, meg nem is nagyon zavar hogy késik, de remélem nem egy hetes probléma lesz belőle :')
csak azt nem értem, hogy már elvileg a tűz előtt készen voltak az eventes dolgok, akkor hogyhogy késik egy napot... jó, egy nap nem a világvége, meg nem is nagyon zavar hogy késik, de remélem nem egy hetes probléma lesz belőle :')
#108 2021. 05. 19. - 17h13
Ölük itt a lökött fejemmel, mert bennem egész végig az élt,hogy holnap kezdődik XD jól van hozom a formám.
#109 2021. 05. 19. - 17h38
Amælia írta:
Ennek prózaibb oka van, az ilyen híreket, ahogy az usa szerveren is, az Orákulum jelenti be / nyitja meg, neki van egyedül jogosultsága ezekhez.
Technikailag jogos, ha nincs megnyitva topic az új esemenynek, akkor nem tudja kiírni senki
(az 'alapfül' mint újdonságok már létezik, most is azon belül írunk)
Hogy az Orákulum hozzánk miért nem írta ki...? Lehet a miénk bölcsebb és előrelátóbb volt mint a többi szerveren :'D
#110 2021. 05. 19. - 19h58
Már várom
#111 2021. 05. 19. - 22h04
Köszi hogy szóltatok. Már nagyon várom.
#112 2021. 05. 19. - 22h55
Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Bízom benne a történtek fényében, hogy egy nem csak pénzlehúzásról szóló, minőségi illusztrációkat és öltözékeket tartalmazó event vár ránk. Például nagyon örülnék egy olyan képnek, amin Adalric szerepel az Őrzőnkkel és Feng-Zifuval. :'D
Bízom benne a történtek fényében, hogy egy nem csak pénzlehúzásról szóló, minőségi illusztrációkat és öltözékeket tartalmazó event vár ránk. Például nagyon örülnék egy olyan képnek, amin Adalric szerepel az Őrzőnkkel és Feng-Zifuval. :'D
Utolsó módosítás: Gothic01 (2021. 05. 19. - 22h55)
#113 2021. 05. 20. - 02h24
Ebben teljesen egyetértek, pláne a képekkel kapcsolatban. Illetve értelmes színkombinációkban is reménykedek...egy ici-picit. :,)
made by: Kyara <3