Külföldin a tegnapi napon kijátszottam az epizódot, viszont úgy érzem, magyarul sokkal jobban ki tudom fejezni a gondolataim ^^
Nos, talán a New Era első epizódja óta, a hetedik volt ténylegesen az első, amire túl sok rosszat nem tudok mondani!
Az epizód eleje már érdekes volt számomra, főleg Huang Huaék felvetése, mely szerint Eldarya és a föld egyesülni fog. Kissé úgy érzem, végre beadta a derekát a beemoov, ugyanis alig vártam, hogy legyenek járkálós feladatok, ÉS TESSÉK!
Lance-szel játszottam az epizódot, és egyáltalán nem csalódtam ^^ Tulajdonképp pont azelőtt, mielőtt rányitottunk a zuhanyzóban "LESTÜK MEG" Ewelinéket (amit még mindig nem értekXD), majd ezután egyből egy kis "baki" újból XD Minden percét imádtam! XD
Az epizód alatt úgy éreztem, hogy Nevra hanyagolva lett. Ugyan nem tudom, hogy ez amiatt van, mert Lancet választottam, vagy alapból nem kapott nagy szerepet az epizód során, de azért kicsit hiányoltam.
Örülök, hogy Koori végre újból teljesen önmaga! ^^ Jó volt látni, mennyit dolgozik, hogy a lakók kedvére tehessen. Bár a ruhát igazán nem kellett volna, jobban örültem volna, ha a pénztárcám nem bánja az "ajándékot"
És végül a bál! Nagyon örülök, hogy Erikának volt bátorsága, és felkérte Lancet egy táncra ^^ Az ajándékkép pedig egyszerűen csodás!
Az epizódot, ha értékelnem kéne, akkor 8/10. A párbeszédek néhány részen hosszúak, és unalmasak voltak számomra, és az sem utolsó szempont, hogy megintcsak egy maana gyilkos epizód volt (-3554). Örülnék, ha megint 2 havonta lennének epizódok, mert így a jövőben lehetetlen lesz haladni a játékkal és kiélvezni minden részt.
(----nem mellesleg megjegyezve, mikor új rendszerről beszéltek eldán, egy, a játékosoknak kedvező rendszerről volt szó, remélem ez nem merült feledésbe )
Köszönöm az epizódot, már alig várom, hogy játszhassak a következővel!