Köszönöm.
Sajnálom, hogy nincs ennyi sem lefordítva magyarra.
Kellemes meglepetés ért, mikor láttam, hogy event van. Viszont a szettektől úgy őszintén nem vagyok elragadtatva. A familiárisok nagyon aranyosak, és a Purrekós szett is.
Köszönjük az eseményt.
Hát, az eseménynek és a térképnek örülök. A kompenzáció jónak tűnik.
De az összes új szett pizsamára emlékeztet :') Talán a fizetős, ami az elmegy kategoriába esik
Majd otthon gépről is átnézem a dolgokat, telefonról nem az igazi
Nagyon szépen köszönöm! Még nem volt időm belevetni magam, de hamarosan.
Köszönjük az eseményt!
A szettek nem igazán nyertek meg maguknak, de a familiáris nagyon aranyos.
Imádom ezt az eseményt! ???? Ez szó szerint nekem találták ki! ❤❤❤ Köszönöm! ????
Köszönjük utólag is a húsvéti eventet! Mivel imádom a macskákat, ezért első látásra beleszeretem abba a kis Purreko cicába, remélem meglesz. Mindent bele! A szettek elmennek, a fizetős tetszik a legjobban. Az új térkép meg szerintem nagyon jó lett. Kellemes vadászatot!
A közös mérőnél olyan határ van, amit mi is tudunk teljesíteni? Azért a magyar szerveren nem vagyunk olyan sokan és igazán kár lenne, ha emiatt nem tudnánk megszerezni a kicsi purrekot. Ahogy látom rajtam kívül még sokaknak ez tetszik legjobban az egész eseményből.
Csak azért merült fel ez bennem, mert még mindig 0%-on áll a mérő.
Becca írta:
Nightwing írta:
[...]Gondolom a cica farok nincs külön a bőrtől[...]
Külön van a farok is, és a fülek is!
Utolsó módosítás: Astøria (2021. 05. 20. - 13h22)
Köszönjük szépen! Ez az elefánt familiáris nagyon aranyos!
Köszönjük az eventet, nagyon jók a szettek!
Sajnálom, hogy azért, hogy igazi Cheshire lehessek, fizetnem kell, de a szettek nagyon tetszetősek. Bele is fogok az eventbe amilyen gyorsan csak tudok.
Köszönjük!
Köszönjük!
Sziasztok! Köszönjük a feltöltést!
Nekem annyi észrevételem lenne, hogy az antik butikban megvehető familiárisokhoz tartozó élelmek most valamiért nem kaphatóak a boltban. Nem voltam benne biztos, hogy hova kellene írnom, de remélem számításba veszitek az üzenetemet. További szép szapot!
Koboldx3 írta:
Nekem annyi észrevételem lenne, hogy az antik butikban megvehető familiárisokhoz tartozó élelmek most valamiért nem kaphatóak a boltban. Nem voltam benne biztos, hogy hova kellene írnom, de remélem számításba veszitek az üzenetemet. További szép szapot!
Koboldx3 írta:
Köszönjük az eseményt!