Felfedezőutak
Orchid Dancer
Aquamarine Diver
Bónusz
Végül pedig 1500 feltöltési pontért tiéd a legendás Moth Lady szett! Miután megszerezted, Purriry butikjában találod a színvariációit!
1 maana = 1 pont
1 PO = 3 pont
Moth Lady
Felfedezőutak
Orchid Dancer
Aquamarine Diver
Bónusz
Moth Lady
Utolsó módosítás: Harmat (2021. 08. 12. - 12h45)
Köszönjük
Mint vártam elég érdekes és szépek a szettek :3
Utolsó módosítás: DaddysLittleGirl (2021. 08. 12. - 12h52)
Köszönjük szépen^^
A Szettek nagyon szépek, főleg a tündéres*-* Az a szárny gyönyörű.
A minivel azért vannak bajok xD régen játszottam már ezzel a játékkal xD Kicsit berozsdásodtam.^^" Reménykedek abban, hogy majd idővel jobban fog menni xD
Nagyon tetszenek az új szettek. Jó kis event lesz. Köszönjük
Köszönjük!
A második szettbe máris beleszerelmesedtem, annak pedig nagyon örülök, hogy a következő Faery szett is elkészült, ennek a szárnya jön be a legjobban. :3
Mindenkinek sok sikert, és jó szórakozást!^^
Köszönjük szépen! A szettek nagyon tetszenek! c:
Nagyon tetszenek a szettek, köszönjük!
Köszönjük!
Szetteket tekintve nem lett a kedvencem (csak nem a stílusom, de nagyrészt szépek amúgy), viszont plusz pont, hogy legalább nem kell játékokkal megszenvedni értük. Laza kis nyári event, ahogy szeretem :3
Köszönjük a kiírást!
Hát ez most nem lett kedvenc event...
A szettek sem tetszenek, meg nem a kedvenceim a felfedezőutas eventek sem Jobb szeretem az olyanokat, mint a zene event volt idén, de attól még nagyon szépen köszönjük!
Három cuccot megszereztem, ennyivel megelégszem ^^
Upd.: Közben mégis folytattam, mert tüzetesebben átnézve a szetteket akadnak olyan darabok, amiket jó lenne megszerezni. Maanát meg gyűjtök az egyik hajra, mert mindenféleképp kéne a "színemben". :')
Utolsó módosítás: Nishiko (2021. 08. 12. - 20h29)
A szettek teljesen lenyűgöztek! Köszönjük szépen!
VÉGRE! Egy olyan szett aminek több keze van!
Kicsit sajnálom hogy a karakterünkhöz ritkán kapunk más pózzal rendelkező ruhadarabokat, de ezért is vagyok hálás, ha nagyritkán megesik, végre egy szett amitől nem úgy áll a karakterünk mint egy szerencsétlen.
Köszönjük!
Köszönjük az idei nyári eseményt is.
Noha régebben imádtam a kígyóetetős telefonos játékot és már-már mesteri szinten űztem, úgy tűnik meglehetősen berozsdásodtam. Kicsit fura, hogy nem annyira lehet belőni, mikor is kellene irányt változtatni, az meg hogy ráadásul még gyorsul is közben, meglehetősen megnehezíti a dolgokat. Vagy adtak volna kevesebb időt, de gyorsabb és folyamatos sebességgel, vagy több időt lassabb, de állandó sebességgel. Na majd talán belejövök időközben, hacsak nincs napi limit a naptokenekre.
A szettek elég érdekesek, de szépen kidolgozottak, viszont nekem kicsit unalmas, hogy az eddig megjelent mindhárom tündérszett szinte egy kaptafára ment. Megoldhatták volna akkor, ha már minden évszak kap külön-külön tündért, hogy akkor az arra az évszakra jellemző színekből állítják össze a ruhák színpalettáját, nem a szokásos standard palettából dolgoznak. Mert így amúgy mindegyik ugyanúgy néz ki, hajszálnyi különbségekkel. A hastáncos szett gyönyörű, bár nem tudom, hogy a darabjai mennyire lesznek variálhatóak (negyon kis esélye van ennek szerintem), a "búvár" szett meg kicsit vérszegény lett a többihez képest. De az legalább felhasználhatónak tűnik.
És a bónusz szett... Anyám borogass. Most először érzem azt, hogy sajnálom, hogy még nem tudok költeni a játékra, mert azonnal megvenném, bármennyibe is kerülne. Egy pöpp bajom van vele: a középső karpárra is igazán rakhattak volna bundát, ha már a rendes karokra és lábakra is raktak.
A delfin cuki lett, nekem kicsit cukormázas, nem hiszem, hogy nagyon törekedni fogok a megszerzésére. Az a szkarabeusz/szarvasbogár viszont eszméletlen gyönyörű. Ha korábban nem szereztem volna meg a Purrekóm, tuti ez lenne a favorit fami nálam.
További jó játékot kívánok nektek és soha ne hagyjon el benneteket a remény, hogy meg tudjuk szerezni az illusztrációt
köszönjük
Hűha, köszönjük!
A ruhák szerintem ötletesek, a summer faery szettet pedig már nagyon vártam és nem csalódtam! A szárny különösen tetszik, de a szett finom törékenysége mindent visz!
A térképeket nagyon szeretem, emiatt külön örülök, hogy most az eredetileg nem térképés eventeken is lehet felfedezőutazni c:
A játekkal még nem játszottam, hát kiváncsi leszek.
A famik most annyira nem varázsoltak el, de azért a delfint megpróbalom majd megszerezni.
Viszont. Ha jól értem, az egyik szett csak butikban érhető el és csak aranyrögért?