Köszönjük!
Nagyon örülök a plusz három napnak, az egész esemény fantasztikus lett!
╔ ——————————————— ╗
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
╚ ——————————————— ╝
Köszönjük szépen a javítást!(。・ω・。)ノ♡
Köszönjük a javítást és a hosszabbítást, mindkettőnek nagyon örülök ^^
Köszönjük szépen!
Köszönjük!
Köszönöm!
Sajnos nekem lenne egy kis gondom a famimmal. Nem akar visszajönni a felfedező útról. Sajnos nm tudom megszerezni a zene event ajándékait.
Talán holnapra magához tér...
Utolsó módosítás: RikaKamisama (2021. 07. 08. - 19h17)
RikaKamisama írta:
Köszönöm!
Sajnos nekem lenne egy kis gondom a famimmal. Nem akar visszajönni a felfedező útról. Sajnos nm tudom megszerezni a zene eventes ajándékait. ????
Talán holnapra magához tér...
Köszönjük szépen a javítást és a hosszabítást!
Köszönöm a gyors választ. Frissít a telefon, előzmények törlése megtörtént már. Ki, be lépés. Mindegyik funkciónál megnéztem a famit.Megérkezett a felfedezésről, de ha rámegyek a térképekre semmi reakció.Sajnos befagyott a lelkem vagy megsértődött, pedig 2 napi kaját kapott.
Köszönöm az újratelepítés megoldotta a problémát
Köszönöm a segítséget!
Utolsó módosítás: RikaKamisama (2021. 07. 08. - 19h36)
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Utolsó módosítás: Amælia (2021. 07. 08. - 20h06)
Amælia írta:
https://i.imgur.com/MnsKtsK.gifÉs mi van azokkal, akik megvették a bankos szettet, de még a bug kijavítása előtt és ezért kétszer annyit fizettek?https://i.imgur.com/Lf7wr1r.gif
Küldtem üzenetet a supportnak itt is és az amerikai szerveren is, de egyiken sem kaptam még választ a szokásos "tudomásul vették" szövegen kívül. Ez azért elég zavaró, mivel valódi pénzről van szó. Véleményem szerint járna valami kárpótlás, ha nem akarják visszafizetni azt, amivel többet fizettem a bug miatt.
Köszönjük!^^
Nana-san írta:
Ez igaz! Én is a bug előtt szerettem volna megvenni a szettet, és telefonos úton ezt meg is tettem, de nem kaptam meg, pedig a kód jó volt. És én is írtam a supportnak, de semmi, nem javították ki a hibát.
LilyanaRed írta:
Nana-san írta:
Ez igaz! Én is a bug előtt szerettem volna megvenni a szettet, és telefonos úton ezt meg is tettem, de nem kaptam meg, pedig a kód jó volt. És én is írtam a supportnak, de semmi, nem javították ki a hibát.
Ha a kód jó volt, akkor az esemény oldalán is ránéztél? (ott lehet átvenni, ez szokott még ilyen általános "hiba" lenni). Bár ha úgy sem kapod meg, ami jár, akkor valóban a support segíthet csak.
Köszönjük szépen!
Köszönjük, ez nagyon korrekt kompenzáció. Főleg, hogy szükség esetén a közös mérőhöz is kapunk egy kis segítséget, hogy legyen esélyünk megszerezni a famit.
A plusz idővel meg mindenki meg tudja szerezni az összes szettet, aki szeretné és minden nap játszik vele. Így azért máris sokkal jobb.
Köszönjük a javítást!
Köszönjük! Ez jó hír!
Köszönjük!
Igy legalabb a közös meröre es a felfedezöutakra is több idö jut. Remelhetöleg itt nem tavozunk az elsövel kapcsolatban üres kezzel, mint a csj-n.