Köszönjük, egyszerűen imádom a szetteket! <3
#77 2021. 07. 05. - 17h57
Szerintem a fizetős szettnél valamit ügyködtek, mert nekem már nem dollárban, hanem Ft-ban mutatja és kedvezőbb áron, konkrétan 889 Ft a csomag. Legalább is ez van kiírva.
#78 2021. 07. 05. - 18h00
Astøria írta:
https://i.imgur.com/02084oZ.png
Szerintem a fizetős szettnél valamit ügyködtek, mert nekem már nem dollárban, hanem Ft-ban mutatja és kedvezőbb áron, konkrétan 889 Ft a csomag. Legalább is ez van kiírva.
https://i.imgur.com/A2bM25U.png
Így van, pár percre lekapcsolták és megjavították.
#79 2021. 07. 05. - 19h13
Köszönjük az eventet!
Eddig izgalmasnak ígérkezik, bár a hangtöredék-keresés engem is megizzasztott, de végül meglett. ^^ Tényleg érdemes minden zugot megnézni, valahol biztosan felbukkan. (Nekem egyébként a kapcsolataimnál a fekete listánál volt, ha ez segít esetleg valakinek.)
A szettek egész kedvelhetőek, szerintem néhány darabot fel fogok tudni majd használni a későbbiekben - a kitsunes hajat mindenképpen szeretném megszerezni, az nagyon tetszik. És remélem, hogy sikerül megcsinálni a közös mérőt is, mert a voclaunn familiárist is nagyon édes. ^^
Utolsó módosítás: Park_Minseo (2021. 07. 05. - 19h14)
#80 2021. 07. 05. - 19h15
Nagyon köszönjük! A közös familiáris fantasztikusan néz ki! A szettek is szépek, és az ötlet is jó!
#81 2021. 07. 05. - 19h52
LilyanaRed írta:
Astøria írta:
Így van, pár percre lekapcsolták és megjavították.
Nekem miután átszámolta a PayPal forintba, 1850 ft-ot fizettem érte.
Itt és az amerikai szerveren is ezért az árért vettem meg.
Utolsó módosítás: Amælia (2021. 07. 05. - 19h54)
#82 2021. 07. 05. - 20h50
Köszönjük! A szettek nagyon jól néznek ki!
#83 2021. 07. 05. - 21h42
köszönjük!
Utolsó módosítás: Teszina (2021. 07. 05. - 21h43)
#84 2021. 07. 05. - 22h03
Köszönjük! A szettek nagyon tetszenek, főleg a kitsune, azt mindenképp szeretném megszerezni ) Viszont az elrejtett hangot egyszerűen nem találom... Már szerintem mindent átnéztem, de még azért megnézem újra, hátha. Mondjuk nem tudom mekkora a mérete, szóval lehet elsiklottam felette.
#85 2021. 07. 05. - 22h42
Juhú! Már nagyon vártam!!!!
Köszönjük! ????
#86 2021. 07. 05. - 22h46
Hali!Bogessz1 írta:
Köszönjük az eventet nagyon szépek a szettek viszont nekem annyi problémám lenne hogy az elrejtett hangjegyet amit az oldalon kell megtalálni nem találom sehol pedig vagy mindenhol 20× átnéztem és semmi nem tudom hogy csak nálam van ez vagy másnál is de elég bosszantó
Olyan helyeket is nézz át, mint feketelista, készlet, könyvtár minden oldala, adatlapod, barátaid adatlapja, butikok, krónikád, "szíved választottja"-oldal, PM-ek, bank, stb. Illetve ha van appod telefonon (vagy csinálsz neki helyet), akkor ha ott is belépsz, máshova fogja rakni, és lehet, ott könnyebben megtalálod.
Sok sikert
#87 2021. 07. 05. - 22h50
Végre valahára meg lett idő közben appon kiszúrtam végül de köszönöm a segítséget ^^
#88 2021. 07. 06. - 06h59
Köszönjük és imádom a ruhákat :3
#89 2021. 07. 06. - 10h50
Weh végül letöltöttem a telefonos appot,még éjfél előtt,mert sehol se találtam itt weben.. ott pár percen belül meg is lett mindent átkattintgatva tegnap akárcsak weben ahol persze semmi... had ne valjam be ,hogy hány percen át..., nem akarom elhinni,hogy csak ennyire bamba voltam -.-
nincs az az isten,hogy weben nem kattoltam végig mindent. mi a jó égért kellet idén ennyire elrejteni azt az izét ? Máskor végig kattintot gyorsan a main gombokat és annyi,most meg kb bárhol is lehet ?...
na mindegy...bár nem szeretem ha a telefonomon van bármi játék, az event végéig megtartom..
#90 2021. 07. 06. - 11h06
Köszönjük! Mindegyik szett kifejezetten tetszik, és látszik bennük a munka .Talán ami a legjobban megragadta a figyelmemet az a kitsune szett, de mindegyikre törekedni fogok, hogy megszerezzem . Az egyetlen negatívum nekem is csak az ár növekedése a plusz szettnél, bár nem terveztem megvenni. Ha tényleg csak telefonon mutat 2300-at, és eredetileg 1700+ akkor végülis nem olyan vészes, de mi van azokkal akik telefonon vesznek? Azoknak tényleg annyit is von le?
#91 2021. 07. 06. - 11h29
CristalFleur írta:
Köszönjük! Mindegyik szett kifejezetten tetszik, és látszik bennük a munka .Talán ami a legjobban megragadta a figyelmemet az a kitsune szett, de mindegyikre törekedni fogok, hogy megszerezzem . Az egyetlen negatívum nekem is csak az ár növekedése a plusz szettnél, bár nem terveztem megvenni. Ha tényleg csak telefonon mutat 2300-at, és eredetileg 1700+ akkor végülis nem olyan vészes, de mi van azokkal akik telefonon vesznek? Azoknak tényleg annyit is von le?
899 ft a feltöltős szett (kiírtuk pár hsz-el feljebb, hogy orvosolták a bugot) csak az appan 2300.
#92 2021. 07. 06. - 11h29
Nekem se tegnap se ma nem jelentek meg azok a hangfoszlányok, pedig mindent átnéztem. Néztem webben, telefonos appon, a fórumot is átnétem, hogy ki hol találta meg, de semmi. Mind a két felületen megnéztem (The Origins/ A New Era), de semmi. Én már tényleg nem tudok mit csinálni. Valakine valami ötlet?
Ketrin
#93 2021. 07. 06. - 11h42
Ketrin írta:
Nekem se tegnap se ma nem jelentek meg azok a hangfoszlányok, pedig mindent átnéztem. Néztem webben, telefonos appon, a fórumot is átnétem, hogy ki hol találta meg, de semmi. Mind a két felületen megnéztem (The Origins/ A New Era), de semmi. Én már tényleg nem tudok mit csinálni. Valakine valami ötlet?
Nekem ma a könyvtárban volt, végig kattingattam minden karakteren, famin, képen és az archívumnál volt. De az is elképzelhető, hogy a ruhák színvariációit is érdemes átnézni, mert úgy néz ki, hogy tényleg akárhol lehet.
#94 2021. 07. 06. - 11h42
LilyanaRed írta:
A jóformán mindenhol lehet nem elég, a fórum kivételével bárhol lehet, szerkesztés gombokra rálépve is (pl régi szíved választottja).
Főoldal, epizódok (spinoffok) , fami, boltok, kajavétel, gardrób, átöltözés, készletben, könyvtárban bárhol, szíved választottja, minijátékoknál bármelyik alatt/ban (batyusat anno szerette), piacon mind3 fül alatt, bank, porfilod, szerkesztés, acc(!), levelek, barátok, kapcsolatok/felkérések, feketelista stb
(egy kicsit olvass vissza!)
#95 2021. 07. 06. - 11h56
Köszönöm a válaszokat!
Ketrin
#96 2021. 07. 06. - 12h19
Köszönjük az eseményt!
Már vártam, az mondjuk csalódás, hogy megint angolul jött ki Azért még mindig reménykedtem, de hát ez van. Amíg hivatalosan nincs közlemény a magyar szerver sorsáról legalább ennyit megtehetnének... Mindegy, ez nem ide tartozik.
A Diva Vampire szett tetszik, és a többi szett elmegy, de a hajak azokból is tetszenek. Hangulatában sokkal jobban el lett találva, mint az előző esemény.
A fizetős szett nem igazán jött be, csak a ketrec tűnik használhatónak belőle és semmi nyári vagy zenéhez kapcsolódó nincs benne a számomra, inkább tűnik halloweeni szettnek. Ha annál az eseménynél jön ki lehet, hogy eggyel jobban lázba tudott volna hozni. Ugyanez volt igaz a húsvéti szettekre, amiknek semmi húsvéti hangulatuk nem volt :')
Az az egy tetszik a fizetős szettel kapcsolatban, hogy a kedvezményes csomagban be lehet szerezni. Ez egy jó pont.
A famik nagyon cukik, remélem a szintmérős familiárist is sikerül majd összeszednünk, mivel a múltkori eseményen is sikerült azért vannak reményeim. Eggyel jobban szerettem, amikor magunkban összetudtuk szedni a familiárisokat, a mostani módszerrel kapcsolatban felemás érzéseim vannak.
A zenés térkép szép lett, különösen a zongorás lépcsők tetszenek.
Összeségében azért tetszik az esemény, csak abban reménykedem, hogy a nyári eseménynél végre el fognak szakadni a halloweentól és inkább majd ősszel szedik elő az ötleteiket.
#97 2021. 07. 06. - 12h49
Hát nem is tudom mit mondjak... mindegyik szettből tetszik 1-2 db, de nekem a régebbi zene eventek (kivéve a zongorást) jobban tetszettek. A ruhák is. Egyik sem kapcsolódik úgy a zenéhez...
Ami zavar az az, hogy ma akartam volna kártyáról vásárolni, hogy meglegyen a feltöltős szett, de azt írta ki hogy nem működik. Ez később javítva lesz, vagy ne is számítsak arra, hogy meglegyen?
#98 2021. 07. 06. - 13h29
Yona írta:
Hát nem is tudom mit mondjak... mindegyik szettből tetszik 1-2 db, de nekem a régebbi zene eventek (kivéve a zongorást) jobban tetszettek. A ruhák is. Egyik sem kapcsolódik úgy a zenéhez...
Ami zavar az az, hogy ma akartam volna kártyáról vásárolni, hogy meglegyen a feltöltős szett, de azt írta ki hogy nem működik. Ez később javítva lesz, vagy ne is számítsak arra, hogy meglegyen?
Én is ezt akartam kérdezni...
Lesz valami javítás vagy esélytelen?
#99 2021. 07. 06. - 13h56
Oh, bocsi Lilyana, nem figyeltem eléggé. Mindenesetre ezen információval még azt is mondom,hogy meg éri megvenni a szettet. remélem orvosolják minél hamarabb a feltöltési problémát is.
#100 2021. 07. 06. - 15h00
Semmi baj, így már valóban jobban megéri szerintem is, mint 1700/2300ért (de azért a döntés szabadsága megmaradhatott volna :'D)
(meg a tájékoztatás erről a bankos belenyúlásról, de khmmh az ember néha sokat vár fentről u.u)