Ismerd meg az Eldarya fantasztikus világát!

Ismerkedj meg Eldarya lakóival és familiárisaival! Kalandban és romantikában lehet részed ebben a fantasztikus világban, ahol a történeted és a kapcsolataid a döntéseidhez igazodnak.

Oldalak : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 45

#451 2018. 04. 12. - 15h21

Árnyék gárda
Nightwing
A gárda tüzére
Nightwing
...
Üzenetek: 4 170

http://p.coldline.hu/2017/12/23/2723487-20171223-37EriO.png
Terem

Rajzolgatás közben egy lány jelent meg a tábla előtt. Krétát fogott, majd egy Like jelet rajzolt a táblára.
-Ez a mű lehetne az új kori Mona Lisa.-szólalt meg egy fiú is
Vigyorogva fogadtam a dicséreteket.
- adjunk hálát a csodálatos modellemnek is, amiért ez létrejöhetett -mondtam.
Épp csípőre tett kézzel gondolkodtam, hogy patában végződő kezet rajzoljak e rá, mikor hirtelen valaki arcon nyal, és a fülembe suttog.
- Mi a f...???!?!?!-kézfejemmel letöröltem a nyálat
Megfordulok, hogy kitépjem Lulu haját, de ő addigra már messze van ahoz.
Ekkor belép a tanár.
- Köszönjük, Grayson kisasszony ezt a remek művet. Minden bizonnyal akinek szánta, maga is elérzékenyült ezt látva. Kérem most menjen a helyére, majd később folytatja.-utasít a tanárúr.
Válaszom előtt gyorsan aláírtam a művet, ahogyan illik.
- Oh igen. Úgy látszik, imádja.-feleltem grimaszolva, majd összecsaptam a sarkaim és szalutáltam- igenis tanárúr -mondtam, és a helyemre repültem.
A padban hátrafordulva Lulura néztem. Azt tátogtam neki, hogy "ott találkozunk", majd rögtöb vissza is fordultam, hogy ne lássam azt az önelégült képét. Persze elöl is az ő képét kellett néznem, de az legalább egy fokkal szimpatikusabb.

Kijelentkezve

#452 2018. 04. 13. - 10h34

Abszint gárda
Aysa
A gárda gyalogosa
Aysa
...
Üzenetek: 1 851

Valeria

Miközben beszélgetünk Lunával, szép számmal szállingóznak be a diákok a terembe.
A vörösbegy közben egy mesterművet firkant a táblára, amit a kékség nem is hagy szó nélkül. Felvont szemöldökkel figyelem ahogy feláll és kisétál a táblához.
Közben hátra sandítok. Picit csalódottan állapítom meg, hogy Andrew kifelé bámul... De talán jobb is így. Ahogy visszatér Luna, kérdésre nyílik a szám, de ekkor egy tanár lép be.
Rövid tájékoztatást követően, szinte beesik a másik két tanár is a terembe.
- Figyi... - nőkön oldalba Lunát minél feltűnésmentesebb. - Együtt lehetnek? - kérdem kíváncsian, miközben állammal a késők felé biccentek. - A tanárúr a tanárnő kezét szorongatja - suttogok izgatottan. Mindig is imádtam az ilyen titkos szerelmeket. - Lehet gyerekeik is vannak már? - folytatom az ábrándozást.  - Ezt ki kell derítenem - csillannak fel a szemeim.
~ Meg ki kell derítenem, hogy Lunának és a vörösbegyek mi bajuk van egymással ~ írok fel a képzeletbeli listámra egy újabb pontot.
Ahogy körbe nézek, meglepődve állapítom meg, hogy a pár szabad pad ellenére is, elől már el is foglaltak pár helyet.
~ De jó pulcsija van a csajnak ~ állapítom meg magamban, majd elgondolkozom, hogy talán, mintha odahaza nekem is lenne egy hasonlóm. De lehet hogy csak hátulról tűnik így. Azt hiszem elfelejtek pislogni, mert hirtelen ráeszmélek, hogy akár úgy is tűnhet, mintha megbámultam volna a csajt, pedig csak elgondolkodtam.


https://i.imgur.com/F7UrVAR.gif

Kijelentkezve

#453 2018. 04. 15. - 15h33

Árnyék gárda
Nightgoddes
Legyőzte a Carcolhot
Nightgoddes
...
Üzenetek: 9 726

Valaki tudja, hogy mikor fogjuk elkezdeni az órát?


https://cdn140.picsart.com/267383256019201.png?r1024x1024

Kijelentkezve

#454 2018. 04. 15. - 16h07

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Yap, amint Miku elmondja a beszédét. ^^ De ha ma se bukkan fel, akkor átveszem ezt is tőle.


Kijelentkezve

#455 2018. 04. 15. - 18h19

Árnyék gárda
Nightgoddes
Legyőzte a Carcolhot
Nightgoddes
...
Üzenetek: 9 726

Köszi^^ Akkor azt még megvárom a reaggal.


https://cdn140.picsart.com/267383256019201.png?r1024x1024

Kijelentkezve

#456 2018. 04. 16. - 22h29

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Botyánat, Miku vezetője messze volt a hétvégén...

Miku

Azon kaptam magam, hogy miután elraktam a telómat, Hio kézen ragadott és kiszaladt velem az étkezőből. Menet közben megtöröltem a számat és igyekeztem nem legurulni a lépcsőn. Tekintetem minduntalan a kezünkre és az arcára tévedt. A lépcső tetején bevárt, majd fülelni kezdett merre lehetnek a diákok. Aztán megindult és azon bizonyos terem előtt mély levegőt vett és benyitott; a kezemet szorongatva.
- Elnézést a késésért - mondja bocsánatkérőn. Én buja mosolyra húzom a szám, majd a táblára téved a tekintetem.
- Oh. - meglepődve nézem a rajzot, majd megkeresem tekintetemmel az odapingált leányzót.
- Hm. - nem mutattam ki mennyire tetszett a helyzet, inkább Hio kezét el nem engedve köszöntöttem a diákokat.
- Hello mindenkinek! - integetek szabad kezemmel. - Az  újakat köszöntöm itt, a régieket meg köszöntöm újra itt. Miku vagyok, bár ezt tuti tudjátok. - kuncogok egy sort. - Az évről annyit, hogy az óráitok úgy lesznek beosztva, hogy aki több kurzusok is részt vesz, annak az órái ne fedjék egymást. Nyugi, nem lesztek halálra terhelve egy nap magas óra számok miatt. Mi is elfáradnánk tőle. Az órarendet elkészítettem.. és bent hagytam a tanáriban. Shion, nálad van? - kérdem felé fordulva. - Ha igen, majd tedd ki kérlek a faliújságra. - visszafordulok a gólyák felé. - Ööö... asszem ennyi. Legalábbis nekem jelenleg ennyi minden jutott csak az eszembe. - vigyorgok, mint egy vadalma.


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Bejelentkezve

#457 2018. 04. 17. - 10h43

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Haruhiko

Jóllakva és az almámmal zsonglőrködve indulok ki az étkezőből egyenesen a terem felé, amikor hirtelen egy tanárként bemutatkozó kékhajú pasas állít meg és az almám helyett egy kartondobozt nyom a kezembe mondván, hogy ha már itt csavargok céltalanul, akkor inkább tegyem magam hasznossá, szuper. Rabszolgasorsom azonban nem tart sokáig, mert hál' a jó égnek Taito tanbá feltűnik. Sose örültem még ennyire egy tanárnak, úgyhogy amikor közli, hogy "nekem órán kéne lennem", akkor a lehető legnagyobb örömmel teszem le azt a dobozt a földre és indulok meg vele sietősen a terembe. Úgy látszik már mindenki a teremben van, mert mikor beérünk, már alig maradt üres hely. Itt van a kis Lunácska is, sőt...hátul megtalálom farkaskámat is. Egy elégedett mosollyal dobom le magam hátul a Shiro előtti padra, de így meg az az idegesítő kis vörös bolhás kerül a látóterembe, akit méltatok is egy gyilkos pillantásra. Mindegy, majd próbálok nem rá koncentrálni, mert ha csak rá gondolok, rögtön az egekbe szökken a pulzusom. Sajnos nem tudom az épp a padján szunyókáló kis szőrgombócom megcirógatni, ugyanis akkor toppan be egy szerelmespár kézenfogva. Gondolom ők is valami tanárfélék így inkább rájuk figyelek most...


Kijelentkezve

#458 2018. 04. 17. - 12h01

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 153

Minho

- Azt hiszem beülök a sarokba, mert még a végén elvonnám a figyelmed a tanulásról, és valami másra koncentrálnál...én pedig nem szeretném, ha ezentúl nem lennél kitűnő. - vigyorog Kicsim, mint a tejbetök és beleborzol a hajamba.
- Tchhh.. mintha eddig az lettem volna... -vigyorgok vissza. -Amúgy meg tök mindegy hova ülsz, mert így is úgy is folyamatosan a fejembe járnál. -súgom oda neki miután helyet foglalt.
Figyelem, ahogy előveszi a fülesét, kényelembe helyezi magát a padon, ezzel kizárva mindent. Kissé elmosolyodok ezen. Erről szerintem sosem lehet őt leszoktatni. Bár néha kell a magány...a többi időben meg elhalmozom őt a szeretetemmel.
Úgy elbambulok, hogy észre sem vettem, hogy Múmia Tanbá megérkezett, na meg a nemkívánatos osztálytársunk is, akit már csak akkor realizálok mikor lehuppan a Shiro előtti padba.
~Na már csak ő hiányzott..~
Viszont úgy látszik túlságosan nagyra becsüli magát, mert rögtön küld felém egy kevésbé meleg pillantást. ~Tchh..és még nem is tud arról, hogy mi van Shiro meg köztem... ha már most ilyen gyilkos pillantással méreget, akkor mi lesz itt később?~ Azonban kölcsön kenyér visszajár...szóval én meg egy sunyi vigyort küldök felé.
Szemem sarkából idegesen pislogok feléjük, mert úgy méregeti az ÉN alvó Bundásomat, mint aki fel akarja ébreszteni... de ha egy ujjal is hozzá mer nyúlni, akkor egyesével töröm el mind a tíz ujját, az tuti!
De szerencsére épp akkor fut be Miku meg...ööö Mr. Miku?
Halvány lila gőzöm sincs, hogy hogy hívják a csávót, pedig tegnap Nea bemutatta... de ahogy nézem.. Mikuval képtelenek elengedni egymás kezét, így van egy sanda gyanúm, hogy több van a háttérben, mint csak munkatársak.
Szóval a legnagyobb megkönnyebbülésemre Suttyó előre fordul és inkább a tanárokra figyel.
Mivel tegnap Nea nem tudta elmagyarázni, hogy mi is volt a tájékoztatón, így kivételesen figyelek, hogy minél több mindent megtudjak. Kicsit elszontyolodom, mikor kurzusokról beszél a tanár, mert így tuti, hogy Husommal nem leszünk egy órán, mivel ő a zenélést fogja választani... én meg a táncot, meg valószínűleg az éneket. Viszont ott meg majd nézhetem az idegesítő Vörös Démon fejét. ~Azért is megmutatom, hogy jobb leszek nála!!~

Utolsó módosítás: Chloëy (2018. 04. 17. - 12h18)


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#459 2018. 04. 17. - 13h02

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Éppen kijöttem a mosdóból, mikor megláttam a tanárokat mennek abba a terembe.
-Hoppácska, én meg itt... na mindegy...
Elindultam én is be a terembe mikor Miku elkezdte a dolgokat magyarázni, remek és most.. próbáltam észre vétlenül be menni és leülni a helyemre, de sajnos már elfoglalták így a falnál lapítottam.Morgolódtam magamban hogy miért nem hagytam itt a gitáromat, ja persze hogy eltörjék, vicsorogva néztem inkább és hallgattam a tanárnő mondókáját. Majd befejezte, ekkor körbe néztem mindenkit láttam itt.

Bejelentkezve

#460 2018. 04. 17. - 13h34

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 734

Hio

Miku elmondta a mondandóját, és közben nem eresztette volna el a kezem. Már a nyelvem hegyén volt, hogy a viselkedése minden, csak nem professzionális, ám ekkor hirtelen megcsörrent a farzsebemben a telefonom, így finoman de határozottan kiszabadítottam ujjaimat Miku szorításából és kimentem a folyosóra, hogy ne zavarjam az órát, vagy akármit is akartak épp tartani. Már vártam ezt a hívást, tegnap kaptam róla egy e-mailt, hogy ma telefonon egyeztetjük a részleteket.
- Hai - vettem fel japánul a telefont.
- Yohio-sama, üdvözlet. Térjünk is azonnal a tárgyra. Ön most a Hiromori Hayashi Zeneakadémián tartózkodik, jól tudom? //Ez az ürge írta a japán himnuszt; de át is nevezhetem majd.//
- Igen - válaszoltam, továbbra is tartva a japán nyelvű beszélgetést.
- Remek. Nagyszerű, nagyszerű. A hegyekben, nagyjából kétszáz kilométerre öntől, egy bizonyos Ragyogó Bogyó Kastélyban lesz a megbeszélés. Délelőtt kilenctől.
A név hallatán vissza kellett fognom magam, hogy ne kuncogjak, így inkább csak hümmögtem, hogy jelezzem, még itt vagyok, és hallgattam tovább a férfi mondandóját. Megbeszéltük, milyen dokumentumokat kell magammal vinnem, majd mikor már elköszöntem volna, hirtelen még hozzátett egy igen kecsegtető ajánlatot.
- És még valami. Ha gondolja, pár diákot is hozhat magával, ugyanis a tervezett nyaralásom helyett közbejött valami, és nem tudok ott maradni. A helyet viszont kibéreltük egész hétvégére, és már nem érné meg visszamondanom. A szállást állom, csak az utazást és az étkezést kell kifizetniük. Mit szól hozzá?
Egy pillanatra elgondolkodtam, ám gyorsan rávágtam egy igenlő választ, ráértem utána szervezni és beszélni Mikuval. Neát és a barátait biztos el tudom vinni, a többieket majd meglátjuk...
- Rendben, akkor péntek reggel kilenckor. Viszhall! - Azzal letette. Visszadugtam a zsebembe a mobilom és elindultam Mikuhoz, hogy megkérdezzem, mit szólna egy esetleges csapatépítő táborhoz a hegyekben a diákokkal és velem.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#461 2018. 04. 17. - 17h30

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Achilleus számára adódott egy lehetőség, hogy továbbfejlessze tánctudását, így visszautazott Görögországba a családjához.

Nyugodtan beleírhatjátok a reagotokba, h ti milyen kurzusokat írtatok fel a lapra. Azért nem kell megvárni h mindenki egyesével leírja :3


Taito

Szerencsére nem kellett sokat várni, hamarosan meg is jelenik Miku, méghozzá kézenfogva Hioval majd hipergyorsasággal darálja le az infók egy részét, miközben még mindig Hio kezét szorongja. Esküszöm, ha Hionak nem csörren meg a telefonja, akkor biztosra veszem, hogy Miku sose engedte volna el a kezét.
- Szóval akik még nem ismernének...Shion Taito vagyok. Köszöntök én is mindenkit. - mutatkozom be.
- Ez a hölgy mellettem Hatsune Miku, illetve a fiatalember, aki az imént kirohant, nem más mint a méltán híres Yohioloid, aki maga is zsűrizett a Svédország csillagában(?). Többek között azért is érkezett az iskolánkba, hogy új tehetségeket karoljon fel. Úgyhogy hozzá is fordulhattok nyugodtan bizalommal.
- Most pedig ismertetném a kurzusokhoz való információkat. Mint ahogy azt tegnap mondtam, 4 féle kurzus közül választhattok. 1et minimum fel kell vennetek, de akár az összeset is felvehetitek. Persze minden felvett tantárgyból félévente záróvizsgát kell tennetek az eddig megszerzett tudásotokról. Kérlek ennek fejében gondoljátok át, hogy melyik kurzusra szeretnétek jelentkezni.
- Hatsune tanárnő éneket fog tanítani, Kaito táncot fog oktatni, Megurine tanárnő hangszerismeretet, illetve jómagam zeneelméletet illetve illemtant fogok oktatni. A saját órám mindenki számára kötelező lesz, úgyhogy aki ezt kihagyja megfelelő indok nélkül, az büntetésben részesül. - a nyomatékosítás érdekében a szemükbe nézek.
- Ma már rögtön két óra is meg lesz tartva, ezután a kis tájékoztató után ének óra lesz. Kapni fogtok 10 percet, hogy esetleg füzetet, lapot és egy tollat hozzatok magatokkal, aki esetleg még nem tette meg. Minden az órával kapcsolatos kérdést majd Miku ismerteti az órán. Ez egészen délig fog tartani...utána egészen 2ig ebédszünet lesz, majd 2 kor kezdődik a zeneelmélet, amire már mindenkit várni fogok az aulában. Az én órámra magatokon kívül elég egy tollat és egy lapot hozni. Az órarendet (amit majd igyekszem megcsinálni) megtalálhatjátok majd estefelé az aulában, azon rajta lesz minden.
Most pedig arra kérnék mindenkit, hogy egy körbeadott lapra mindenki írja fel a neve mellé a választott kurzusokat. - a jegyzetfüzetemből előhalászok egy előre kinyomtatott névsort majd odalépek az előttem ülő Neához és az asztalára teszem a lapot egy tollal együtt, hogy ki tudja tölteni. Visszasétálok az asztalomhoz és leülök.
- Amint mindenki körbeadta a lapot, kérném, hogy az utolsó majd adja vissza. Azután aki ének szakra jelentkezett, az kérem maradjon itt. A többiek kimehetnek a teremből és ők szabadon elfoglalhatják magukat 2ig.
- Esetleg van bárkinek bármi kérdése? - teszem fel a kérdésem.

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 04. 17. - 17h34)


Kijelentkezve

#462 2018. 04. 17. - 17h51

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Elmondta a tanár bá is a monológját felírtam alapra a nevem és a kurzusokat, ami a hangszeres és az éneklés volt, majd tovább  közbenn találtam egy helyet ami vicces mert pont ott ültem az előbb.  Majd elszundítottam volna de inkább Harut lestem.  Néztem annyira hogy szinte csöppög a nyálam, de egyébként olyan mintha elbambultan volna, majd megláttam mögötte a farkast és a vöröskét akikre rá sem hederítettem.

Utolsó módosítás: LovelyPinty (2018. 04. 17. - 17h53)

Bejelentkezve

#463 2018. 04. 17. - 18h03

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 153

Ha nem baj én megvárom a többieket, mivel úgyis az én karijaim ülnek leghátul, szóval alapból hozzám érne el legkésőbb a papír /static/img/forum/smilies/tongue.png

Andy

~Fura tanáraim lesznek...~ Ez jut rögtön eszembe, ahogy meglátom a copfos kiccsajt meg a platinaszőke csávót kézenfogva beszambázni a terembe. Nem beszélve a tegnapi tanárt aki elhozott...na meg a fáslis ürge is még mindig bizarr. ~És pont ez fog etikettet tanítani?~ Valahogy jobban kinézem belőle, hogy ő a mi korunkban tipikus szabálysértő volt.
- Esetleg van bárkinek bármi kérdése? -kérdezi a tanár a mondókája végén.
Gondolkozás nélkül felnyújtom a kezem.
- Nekem lenne. -megvárom míg megkeresi a hang forrását a tanár, majd úgy folytatom.
- Lehet e tanórákon kívül gyakorolni a termekben... persze ez alatt értem azt is, hogy plusz magánórákat lehet e venni a tanároktól, illetve azt is, hogy ha egyedül szeretnénk gyakorolni, arra is van e esély? Vannak e fenntartva gyakorló termek?

Minho

Erre egyáltalán nem számítottam, hogy pont ének órával fogunk kezdeni. Na jó, ezzel nem is lenne bajom...csak kb most közölték velem, hogy délig felejtsem el életem szerelmét.
A többiek serényen elkezdtél felírni a lapra a kiválasztott kurzusaikat, addig én nyugisan ülök hátul a seggemen..majd egyszer hátrakerül az a papír. Legalább gyorsan meg is tudom majd lesni, hogy a többiek mire jelentkeznek. Mondjuk egy érdekel csak...hogy Suttyó az éneken kívül választ e mást is...nem akarom, hogy kicsimmel közös órájuk legyen, ahol én nem vagyok ott.


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#464 2018. 04. 17. - 19h12

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Nyehehe..akkor várd /static/img/forum/smilies/tongue.png
Illetve felmerült bennem egy lehetőség...akarunk Vocaloidos "osztályképet" csinálni? /static/img/forum/smilies/big_smile.png


https://i.imgur.com/LMOdxKS.png


Amint elindítottam a kedvenc lejátszási listámat a telómról, azon nyomban lehajtottam a fejem a padra és próbáltam egy keveset szundítani. Nagyon nem érdekel ez az egész sulis baromság...csak annyi haszna van, hogy játszhatok Sassy-n, na meg itt van Rókucim, de itt ki is fogy a lista. Nem tudom hanyadik számnál térek magamhoz, mire észreveszem, hogy valaki először egy papírlapot dugdos hozzám, majd a fülecskéimet kezdi el birizgálni, mire automatikusan odakapok. Laposan vizslatom az illetőt, aki hozzám merészelt érni Minhon kívül. Valahogy megéreztem, hogy biza nem ő volt ez, de így mindenféle lelkiismeretfurdallás nélkül törhettem volna el a karját vagy kaparhattam volna ki a szemét. Lehet nem kellett volna fel néznem, ugynis megkaptam Harut és annak fülig érő vigyorát. Valamit motyogott, de jelenleg Hyde egyszerre simogató és erőteljes hangja a fülesemben valahogy jobban leköt, így eszem ágában sincs figyelni rá, inkább azt a lapot kezdem el olvasgatni, amit elém tolt.
Hmm...ha jól látom, akkor erre kell felírnom az, hogy mire megyek. Ha jól látom, ő az éneket jelölte csak be. Mondjuk ez nem meglepő, ahhoz ért a legjobban. Gyorsan odafirkantom a nevemhez, hogy a hangszeres kurzust választom, majd tovább is adom. Egy pillanatra Minhora nézek, aki éppen olyan aggodalmas fejet vág, mintha citromba harapott volna. De meg kell hagyni, még így is piszok jóképű, így el is mosolyodom.  Van egy olyan sejtésem, hogy ő is az éneklést...meg talán a táncot fogja választani, így tuti hogy összekerül Haruval. És ha ők ketten összekerülnek, ott biza vérontás lesz. Seperc alatt jelenik meg az én arcomon is az aggodalom, úgyhogy inkább veszek egy mély levegőt és a falat kezdem el bámulni, hátha az megnyugtat. Szerintem miután kiszabadulok innen, visszaesek a szobánkba...vagy játszok egyet Sassy-n, kitudja mikor lesz rá megint alkalmam.

Taito

- Nekem lenne. - emeli fel kezét a hátsó térségben egy fiatalember, azt hiszem ő Andrew.
- Lehet e tanórákon kívül gyakorolni a termekben... persze ez alatt értem azt is, hogy plusz magánórákat lehet e venni a tanároktól, illetve azt is, hogy ha egyedül szeretnénk gyakorolni, arra is van e esély? Vannak e fenntartva gyakorló termek? - kérdi.
- Ügyes kérdés. Nos, persze...az előadóterem mindennap este 10ig nyitvaáll a gyakorolni vágyók előtt, így lehetőség az mindig van. A tanárokkal időpontot egyeztetve tudtok korrepetálást kérni illetve önállóan is gyakorolhattok az előbb említett teremben, hiszen a tehetséggondozás nálunk igen fontos. Azt azért megemlíteném, hogy lehetőleg ügyeljünk a teremben lévő hangszerek épségére, ugyanis az iskola igen komoly erőfeszítéseket tett meg azért hogy színvonalas oktatást tudjon nyújtani. Emiatt nem olcsók a hangszerek és a berendezések se.
Egyéb kérdés? Valaki? - nézek még körbe.

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 04. 17. - 20h09)


Kijelentkezve

#465 2018. 04. 17. - 19h53

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Én benne vagyok

Michiko

Hirtelen rádöbbentem hogy egy kérdés van bennem.
-Nekem van.-várom míg a tanár bá rám néz.-Saját hangszert lehet használni az órákon?-kérdem nyugodt hangnemben bár inkább lesném tovább azt Harut.
Várom a választ a múmiától.

Bejelentkezve

#466 2018. 04. 17. - 20h13

Árnyék gárda
M4y
Sargousetek cinkosa
M4y
...
Üzenetek: 4 945

Lucas:
Dúdoltam magamba valami dallamocskát ami talán a kamionos rádiójában szólt amikor megakadt a szemem az éppen befutó páron. (Bocsi, hogy ilyen időcsúszásos reagot írok.)~Áhh...ezért nem futottam össze tanárokkal. Inkább egymással foglalkoznak mint a diák....~ Gondolatomat egy papír csomó szakította félbe ami pont előttem landolt. Meghallgatom mit szeretnének velünk megosztani és reménykedek benne, hogy legalább érintőlegesen a tegnapról is beszélnek. Kibontottam a papírt csomagot és kuncogva egyet kiegyenesedtem, hogy látszódjon kérdezni akarok.
- Nekem is lenne egy: Tegnap érkeztünk volna meg de akadt egy kis...-Itt pár másodpercig gondolkoztam, hogyan fogalmazzam meg az esetet de inkább maradtam az eredeti szövegnél.- problémánk. Emiatt lekéstük a gépünket és így csak ma tudtunk megérkezni. Szerettünk volna jelezni, hogy megérkeztünk de nem találtunk senkit sem. Netán a beiratkozást mikor tudjuk elintézni és az ezzel járó dolgokat? Ugyan van pár táskánk amit nem szeretnénk egész nap cipelni.
Láttam ahogy Lyn a új pózt vesz fel és a lába alá tolja a táskáját miközben sunyin vigyorog, ahogy hátra dől. Remélem a helyében, hogy érintetlenek a cuccaim mert megnyuvasztom. Eközben hozzám ért a lap így gyorsan fel írtam magam énekre és táncra , igaz utóbbiba még nagyon kezdőnek számítok. Lyn biztos a hangszeres kurzust fogja csak választani. Azért sajnálom, hogy nincs több neki való kurzus, de legalább lesz valaki kettőnk közül aki ráér és így megbízhatom minden hülyeséggel.  Nem nagyon néztem meg ki mit vett fel ugyan is senkit sem ismertem még itt, így ez nem is volt annyira fontos számomra. Tovább adtam a papírit a mellettem ülőnek.


https://i.imgur.com/guEMbfc.gif

Bejelentkezve

#467 2018. 04. 17. - 20h13

Árnyék gárda
Chloëy
A familiárisok barátja
Chloëy
...
Üzenetek: 3 153

Minho CP, Andrew CPAndy

~Na akkor csak lehet egyedül is gyakorolni.~ Örültem meg, hogy Kaito nem volt teljesen tisztába ezzel, így jó hogy nem hallgattam rá és rákérdeztem erre.
- Saját hangszert lehet használni az órákon? - hallom meg a következő kérdést az előttem ülő macskától.
~Neeeem...azt szépen tárold vitrinben debütálásig..~ Ilyen hülye kérdést sem hall minden nap az ember. Bár szerintem csak muszáj volt felszólalnia, hogy a magas, vöröshajú srác észrevegye a másik oldalon...és nem nagyon gondolta át, hogy lényege is legyen a kérdésének.
Bár nem értem mit eszik azon a vörös fazonon..még ha róka lenne akkor megérteném, hogy olyan színű a haja... de szerintem tök gáz ha egy embernek olyan. Bár lehet nem kéne külsőről beskatulyáznom a többieket, de nem tehetek róla.. kicsit irritál, hogy itt csorgatják rá a nyálukat a csajok.
Apropó csajok...
Kíváncsi vagyok, hogy Cicám a zenén kívül fog e más kurzust is választani. Több közös óra = nagyobb esély, hogy belém esik.

Utolsó módosítás: Chloëy (2018. 04. 18. - 18h53)


https://i.imgur.com/9tlV87N.jpg

Kijelentkezve

#468 2018. 04. 17. - 23h33

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 734

M4y, én is csúszással írok néha, np ^^

Nea CP & Hio CP


Nea

Mikor landolt a papír előttem, először nem is értettem, mi történik, úgy el voltam merülve a gondolataimban. Már megint...
Gyorsan elolvastam, mi van a lapra írva, majd a nevem mellé biggyesztettem az "ének" és a "tánc" szavakat. Eldöntöttem, hogy csak azért is meg fogom neki mutatni, hogy tudok énekelni, még ha nagy eséllyel egy lánybandában is inkább táncos volnék. A listát továbbadtam a kétméteres létrának magam mellett, majd visszasüllyedtem az agyam mélyére, és összefont karokkal némán puffogtam Hio viselkedésén.
~ Még csak nem is köszönt... rám se nézett, észre se vett... Ez azért rosszul esett. Azt hittem, barátok vagyunk; sőt, annál már jobban összenőttünk... ~
A mögöttem beszélgető diákok hangja rántott vissza a valóságba; arról folyt a csevej, hogy a 10 perces szünet nagyon kevés lesz, ha egészen délig ének órán leszünk.
~ Remek, kellett nekem énekre jelentkezni, hogy rögtön az az első óra... ~
Azt terveztem, hogy abban a 10 percben gyorsan elszaladok mosdóba, meg talán felrohanok pár papírért is a szobámba, majd megpróbálom valamivel felvidítani magam.
~ Mondjuk a Yuzutől kapott édesség pont alkalmas lehet erre a célra... ~


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#469 2018. 04. 18. - 16h22

Obszidián gárda
Foxi13
A gárda katonája
Foxi13
...
Üzenetek: 601

Bocsi, nekem sem volt időm, de most bepótolom. /static/img/forum/smilies/big_smile.png

Meni

Beérkezett a terembe az az Ijesztő tanár úr, majd meg is dicsérte Robin rajzát. Előtte persze viaskodtak valahogy a Kék lánnyal, de még homályos volt kicsit a szemem. Bejött még Miku egy új tanár kezét fogva. ~Mik nem történnek.~ Miku mondott egy röpke beszédet, majd közbe a terembe is besurrant egy macska. Tetszett a ruhája, szeretem a feketét rózsaszínnel párosítva. Ezután Taito tanár úr bemutatta a tanári kart, majd kaptunk egy lapot, amire fel kellett írni a kurzusokat, amikre járni fogunk. Döbbenve hallottam, hogy négy van, és az egyikre kötelező járni, sőt azt sem tudom miről szól, csak valami illemtan, sőt Taito tanár úrral. Ehh... Miért pont vele?!! Közben közeledett hozzám is a lap a tollal együtt. Hmm... Szerintem megyek táncra, meeg... hangszerre is. Még sosem játszottam, habár egyszer kaptam egy furulyát. Viszont szeretnék valamilyen hangszeren játszani, ha alapról kezdem is. Kipróbálnám a dobot, vagy azt a gitárt, amit a rockban használnak. Visszahúzódó természetem ellenére szeretem a rockot, meg, ha valahol egyedül vagyok, és rockot hallgatok, annyira bele tudok merülni magába a zenébe, hogy már léggitározok. Tehát beírtam a zenét, meg a táncot, majd továbbadtam. ~Énekre biztos nem megyek. Nem azért mert rögtön kezdődne, én meg éhes vagyok, hanem esélyem sem lenne. Oda olyanok mennek, akik tudnak énekelni. Lehet, hogy meg tudnának rá tanítani, de szenvednének velem, meg úgyis csak láb alatt lennék.~ Közben páran még kérdezgettek a tanártól, és nekem is eszembe jutott egy kérdés. Hallottam olyat, hogy az embernek változik a hangja. Ha nekem is változik tanév közben, akkor abban az esetben át lehet-e még iratkozni?
- Tanár úr! Tanév közben is fel lehet iratkozni olyan tárgyra, amilyenen addig nem voltunk?


https://i.pinimg.com/originals/2a/77/ef/2a77efb3c849fff5e6e9291a1780e266.gif

Kijelentkezve

#470 2018. 04. 18. - 18h06

Abszint gárda
piroskaseres
Manók cinkosa
piroskaseres
...
Üzenetek: 7 439

Úúú én is benne vagyok. Nemsokára elkészítem a cp-ket ^^

Miku

Röpke beszédem után Hio telefonja megcsörrent és ő kiment a teremből kezemet elengedve. Csalódottan vegyes kíváncsi pillantás vetettem utána, majd figyelmemet a diákokra pontosítottam megint. Körbe járt a lap, amit Shion küldött nekik. Mindenki ráfirkantott valamit. Meni kérdésére én adtam választ:
- Át lehet, de tenni kell vizsgát. Csak úgy nem léphetsz át egyikből a másikba. Inkább most indulj, amíg nem kell ilyesmivel törődnöd. - mondom, miközben a tanári asztalhoz pattogok és ráülök. (Shion nem zavar, majd feláll ha látni akar XD)

Sissy

Amíg Meni kérdezősködött, én elvettem előle a papírt, és ráírtam a nevem mellé, hogy az ének és a tánc a választott szakom. Hangszer is érdekelt ugyan, de nem akartam mindegyik kurzuson részt venni tekintve hogy szükségem van szabad időre is az animék, mangák és a gyakorlás kedvéért. Érdekelt, hogy barátnőm miért akar év közben átjelentkezni, de majd jó kifaggatom. Addig is visszateszem elé a lapot.

Utolsó módosítás: piroskaseres (2018. 04. 20. - 20h23)


Szerepjátékhoz keresek érdeklődőket ^^
http://kepkezelo.com/images/mtaeyownnykm7ypta5yy.gif

Bejelentkezve

#471 2018. 04. 18. - 18h40

Abszint gárda
Aysa
A gárda gyalogosa
Aysa
...
Üzenetek: 1 851

Karen

Irritálóan sok ember volt a repülőtéren és a taxi befogása is hatalmas erőfeszítést vett igénybe, így kedvtelenül lépek be az óriási iskola hatalmas kapuján. A kezem szinte már leszakad a nehéz bőröndöm miatt, ezért lassan minden kívánságom az lesz, hogy lerakhassam azt.
Az akadémia aulájába érve, csalódottan állapítom meg, hogy az a sok prospektus amit a helyről láttam nem éppen a valóságot tükrözte. A papíron olyan életteltelinek és vidámnak tűnt az egész... Ehhez képest az egész egy letargia-tanyának hat, amire a pár méterre tőlem lévő kifosztott és széthajigált bőrönd csak rásegít.
~ Lehet jobb lett volna ha otthon veszek pár önvédelmi leckét... Nem gondoltam volna hogy az ide járók lopósak ~ gondolkodom el.
Míg az iskola amúgy szép auláját csodálom, azon töprengve hogy hova kellene mennem hogy élőlénnyel találkozzak, egy tanár-alakú személy suhan mellém és, mintha az hogy az aula közepén állok lenne a világ legnagyobb bűntette, erélyesen kérdi tőlem hogy miért nem órán vagyok. Mondjuk ez lehet megmagyarázza a kihaltságot.
A bőröndömre mutatok, majd közlöm hogy fél perce érkeztem és halványlila gőzöm sincs hogy most hová kellene mennem. Mintha eme mondatom megvilágosítaná a tanárt - esküszöm látom a fényt felcsillanni a szemében -, lelkesen mutogatni kezdi magyarázat közben hogy hová menjek. Majd szinte elrohan.
Lelkesedése egy kis reményt ad nekem, hogy mégse egy kihalt koszfészekbe kerültem. A nagy örömködésem egészen a lépcsőig tart ki.
~ Mégis ki a fene lehet annyira szadista, hogy egy ekkora lépcsőt rak ide?! ~ fújtatom magamban, miközben ledobom magam mellé a bőröndöm. Én fel nem szenvedem ezt a vackot. Majd max később valakire szépen nézek, hátha felhozza nekem. Vagy innen öltözködöm, abban reménykedve hogy nem lopnak meg. Bár... elnézve annak a szerencsétlen cuccait, nem sok esélyem van.
Felsóhajtok, majd megindulok a széttrimbolt bőrönd felé és picit rendbe rakom, hogy az illetőnek egy fokkal jobb napja legyen. Talán ez majd segít, hogy az én cuccaimat ne bántsák. Visszaindulok a lépcső felé, azonban a bejárat felől motoszkálást hallok meg. Oda sandítok, mire egy fiatal férfit pillantok meg.
~ Ott is jön, aki felviszi majd a bőröndöm ~ állapítom meg, majd  gyors lekapom a kalapom és a kabátom, hogy előnyösebb formámban láthasson és ne egy eszkimónak aki épp az Északi-sarkról szökött meg.
- Szia! - indulok meg kecsesen a (főleg) szőke elé, majd közvetlenül megtorpanok, hogy nehogy elslisszanjon előlem. - Tudnál egy kicsit segíteni? - kérdem halvány mosolyt magamra varázsolva. Azt azért meg kell hagyni, az előttem álló nem éppen rossz parti. - Egyedül nem tudom felvinni a bőröndömet - teszem hozzá. És még nem is hazudok. A sérülésem óta nem igazán megy a nehéz dolgok cipelése.

Utolsó módosítás: Aysa (2018. 04. 18. - 18h41)


https://i.imgur.com/F7UrVAR.gif

Kijelentkezve

#472 2018. 04. 18. - 19h08

Árnyék gárda
Kyara
Farkasok barátja
Kyara
...
Üzenetek: 8 963

Nem szeretném ezt szajkózni folamatosan, de a minimum 5 mondat legyen meg légyszi. Szerintem nem kérek lehetetlent.
(két karakter esetén 2*5 mondat legyen min.)


Taito

-Nekem van. Saját hangszert lehet használni az órákon? - érkezik egy kérdés, és hamarosan meg is találom szemeimmel a hang forrását.
- Természetesen. - bólintok.
- Mivel a saját hangszerekhez valahogy jobban is vonzódnak  a diákjaink, így nincs annak akadálya, hogy mindenki a sajátját használja. Persze a zongorára és egy komplett dobfelszerelésre ez már nem igazán érvényes, viszont a kisebb hangszereknél ez nyugodtan megvalósítható.

- Nekem is lenne egy: Tegnap érkeztünk volna meg de akadt egy kis...problémánk. Emiatt lekéstük a gépünket és így csak ma tudtunk megérkezni. Szerettünk volna jelezni, hogy megérkeztünk de nem találtunk senkit sem. Netán a beiratkozást mikor tudjuk elintézni és az ezzel járó dolgokat? Ugyan van pár táskánk amit nem szeretnénk egész nap cipelni. - kérdezi elől a fiatalember.
- Nos, ennek sincs semmi akadálya. Amennyiben nem múltatok el még 18 évesek, abban az esetben a szüleitekkel/cégetekkel veszem fel a kapcsolatot és velük egyeztetek a beiratkozásról, ehhez pedig majd egy elérhetőséget kérnék tőletek. - kinyitom a jegyzetfüzetemet és egy sima lapot tépek ki belőle. Odalépek a fiúhoz és megkérem, hogy írja fel a nevét és a lányét is, akivel érkezett, illetve biggyesszen oda egy telefonszámot is.
Vissza viszont már nem ülök, mert Miku befoglalta az asztalt. Közben ő megválaszolta a nekem szánt kérdést, de úgy döntök, egy aprócskát kiegészíteném.
- Ahogy a tanárnő mondta, nyugodtan felvehettek később is bármilyen kurzust. Ugye a vizsga kötelező lesz belőle, de ha szorgalmas vagy, szerintem nem fog nagy gondot okozni. Ugyanakkor le is lehet adni egy már felvett kurzust, de ebben az esetben ezt már többet nem lesz lehetőségetek felvenni a későbbiekben. - teszem hozzá, ezzel kiegészítve Miku mondandóját.
-  Most pedig, ha nincs több kérdésetek, akkor aki végzett és feiratkozott, az nyugodta elmehet szünetre. Sok szerencsét az első órához. - erőltetek magamra egy biztató mosolyt.

Haru

Loading...

Utolsó módosítás: Kyara (2018. 04. 18. - 19h16)


Kijelentkezve

#473 2018. 04. 18. - 19h38

Szikrázó gárda
Eruhel
Moderátor
Eruhel
...
Üzenetek: 4 734

Hio

A fejemben már összeállt a kép, hogy adom elő Mikunak az ötletet, hogy esetleg elvihetnénk a diákokat egy csapatépítő hétvégére a hegyekbe, programokkal meg mindennel, ám ekkor hirtelen egy hattyúlány toppant elém és megkért, hogy segítsek neki felcipelni a bőröndjét az emeletre.
- Oké, persze - bólogattam megértően, látva, hogy nem valami erős alkat a madárkám.
~ Nem volt nekem elég Nea, most még egy lány miatt kell nehéz bőröndöt cipelned. Gratulálok, Hio, gratulálok! Mindig jókor vagy jó helyen! ~
- Hölgyek előre - mondom neki a lépcsőnél; igazából csak nem szeretném, hogy lássa, mint erőlködök, amint megyek felfelé, felcihelődve a cuccával.
~ Basszuskulcs, szerintem ez a bőrönd nehezebb, mint én! ~
Igyekeztem a tőlem telhető legkevésbé lihegni, mikor végre felértünk az emeletre, majd átnyújtom a lánynak a csomagját.
- Azt tudod már, merre kell menned? - teszem fel a kérdést, hisz nem vagyok vele tisztában, hogy akkor most a kollégiumba megy, vagy elkésik a tájékoztatóról, vagy hogy is van ez.


https://i.imgur.com/Se7dD6l.jpg

Kijelentkezve

#474 2018. 04. 18. - 19h51

Obszidián gárda
LovelyPinty
Legyőzött egy tyúkot
LovelyPinty
...
Üzenetek: 931

Michiko

Kapom a választ, ami miatt mosolyra húztam a szám, majd mondtam a múmia tanár bá' ki lehet menni aki felírta. De én csak ültem a helyemen és csavargattam a hajam miközben a szemem sarkából néztem a cukorka zabáló Harut. ~Hm valahol van nekem édességem azt hiszem...~ gondolta és kutakodni kezdtem a zsebeimbe, és találtam is két fajta nyalókát málnás és epres. Majd odakúszok Haruhoz és leraktam az egyik nyalókát az asztalára, a málnásat letéve ismét a zsebembe. Majd gyorsan felpattantam és elindultam kifelé.

Bejelentkezve

#475 2018. 04. 18. - 20h25

Abszint gárda
Aysa
A gárda gyalogosa
Aysa
...
Üzenetek: 1 851

Karen

Mikor int, hogy, menjek előre, rámosolygok még egyszer és elindulok fölfelé. Némán tesszük meg felfelé az utat, ami igencsak imponál. Sose szerettem az üres beszédet.
- Köszönöm - veszem át a csomagokat felérve. Mivel nem szeretek senkinek sem az adósa maradni, így anélkül hogy bármit is reagálhatna, közelebb lépek hozzá és lábujjhegyre állva az arcára nyomok egy puszit. - Ez a fizettségem - kacsintok rá, majd ellépek tőle. Kicsit remélem, hogy ezzel a tettemmel zavarba hoztam. Szeretem látni ahogy próbálják eltitkolni önmagukat az emberek.
- Azt tudod már, merre kell menned? - kérdi, mire megforgatom szemem.
~ Ha nem tudnám, nem utaztattam volna fel ide a bőröndömet. ~
- Az egyik tanár már volt szíves elmondani, hogy hol van órám - mutatok a termek felé. Pont ebben a pillanatban kilibben az egyik ajtón egy nagyon rózsaszín macska. - Ragadozók - morgom magam elé halkan. Még élénken él bennem a legutóbbi eset, amikor egy kicsi szőrös nyavalya nekem ugrott az egyik utcán. Két ember kellett mire leszedték rólam az alig fél éves dögöt. - Te merre mész? - kérem a bőröndhozómtól hirtelen. - Még be sem mutatkoztam... Karen vagyok - nyújtom felé a kezem.


https://i.imgur.com/F7UrVAR.gif

Kijelentkezve

Oldalak : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 45